Over Float & Relax

Bij Float & Relax geloven we in de kracht van échte ontspanning. In de floatruimte laad je je batterij weer op. Je lichaam en geest komen tot rust, zodat je er weer tegenaan kunt. In de zoutkamer krijg je letterlijk meer lucht. Het vernevelde zout en de geavanceerde luchtfilter zorgen voor een lucht zó zuiver, dat het lijkt alsof je in de bergen of aan zee bent.

Ontspanning voor herstel

Het leven heeft soms verrassingen voor je in petto waar je niet op voorbereid bent. Of waar je niet op zit te wachten. Hierdoor krijg je te maken met stress of lichamelijke klachten. Vervelend en energie slurpend. Ontspanning speelt een grote rol in de aanpak van stress en lichamelijke klachten. Hoe fijn is het dan dat je terecht kunt op een plek waar ontspanning centraal staat?

“Hiermee kunnen we veel mensen helpen!”

Wij zijn Pascale en Ramon en Float & Relax is een droom die uitkomt. We kennen elkaar al sinds 1988, maar verloren elkaar een tijdje uit het oog. Toen we elkaar in 2017 weer tegenkwamen, kenden we allebei de nodige uitdagingen in het leven. Er was veel stress, zowel in ons werk als privé. Pascale had de ziekte van Lyme, Ramon kreeg corona, met de bijbehorende klachten. Daarnaast zien we om ons heen heel veel mensen met lichamelijke klachten, vermoeidheid en stress. Toen we kennismaakten met floaten en de zoutkamer en ons zelf hierdoor beter gingen voelen wisten we: hiermee kunnen we veel mensen helpen, dit moeten we gaan doen.  

Alleen het allerbeste

Bij Float & Relax bieden we je we een heerlijk moment voor jezelf aan. We kiezen voor de allerbeste technische systemen en het meest zuivere zout. Je komt bij ons voor je rust en gezondheid. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en jij zoveel mogelijk ontlast wordt.

Ontmoet het team van Float en Relax en lees waarom Pascale en Ramon geloven in de werking van floaten en zouttherapie.

Floaten en zoutkamer zijn goed voor…

In 2022 is Float & Relax in Roermond geopend. Hier kun je terecht voor pure ontspanning in balans. Even een uur voor jezelf, om daarna vol energie weer door te gaan. Zowel de zoutkamer als floaten zijn bewezen effectief voor verschillende fysieke en mentale klachten, zoals onder andere:

Gun je lichaam de rust

In de stilte gun je het je lichaam om tot rust te komen. Iets wat in deze drukke wereld vol prikkels al lang niet meer vanzelfsprekend is. We hebben zelf een achtergrond in drukke banen en weten wat stress met je lichaam en geest kan doen. Bij Float & Relax bieden we je pure ontspanning, rust en balans, zodat je jouw klachten vaarwel kunt zeggen!

Ben je benieuwd wat floaten of de zoutkamer voor jou kan doen? Maak dan nu een afspraak en ervaar het zelf!

Wil je een cadeaubon bestellen? Of wil je meer weten over floaten en zouttherapie? Dat kan via dit contactformulier of telefonisch.